Israël
Door: Anneke
Blijf op de hoogte en volg Anneke van Amersfoort
15 Mei 2013 | Syrië, Khabab
Maar voor dat we bij de grens waren zijn naar Jerash geweest, een oude stad van 2000 jaar oud, tempels van Apollo en Zeus, complete straten. En...we hadden weer een onweersbui, net als in Petra. Wel lekker fris! We zijn de jordaan over gestoken. Vanmiddag zijn we in Nazareth geweest. De aankondigingskerk, mooie kerk, het huis van Maria in de kerk in een rots. Met heel veel fantasie zie je het voor je!
Het programma is bom vol! Vanavond hebben we er voor gekozen om met een deel van de groep Tiberias in te gaan. Heerlijk op een terras gezeten en goede gesprekken gehad. Heerlijk om allemaal zo verschillend te zijn! Het is een prachtige reis maar het tempo ligt erg hoog! Zodra je begint met genieten moeten we naar het volgende. En..."Annwachtff" loopt regelmatig achteraan! We eten twee maal dag warm, lekker hoor!! Maar de Mac kreeg vanavond toch bezoek van ons.
Qua verschil in landen is Jordanië een net land met beleefde mensen. Egypte een vies rommelig land, 82.000000 inwoners die allemaal door elkaar rijden. Erg opdringerige verkoop methode. Israël is vrij westers en gaan we nog beleven de komende dagen! Leuk om terug te zijn waar we in 2010 met get gezin geweest zijn! We missen de kinderen!!